Witaj na naszym forum graczu!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Najemnicy są kosztowni. Lecz każda armia w Krasnorusi ich używa. Dzisiaj byłem w stanie przyjrzeć się takiej transakcji.
Ochotnicze Bataliony Azów, jedna z armii Rebeliantów, zapłaciła 1 000 000$ oraz oddała włości Blueberry sławnej firmie International Contractors' Group za ich usługi militarne. Cała Krasnoruś się zbroi, a ICG to jedna z najpopularniejszych wyborów armii na terenie tego kraju. Oto pare zdjęć które udało mi się zrobić podczas tej transakcji.

Reprezentanci OBA - Polkovnyk INFecteD i Mlodshyi Serezant Gazovany.

ICG wysłało szczególnie duże siły na ów spotkanie...

... wsparte także siłami powietrznymi - helikopterami Hunter i Seasparrow oraz myśliwcami Hydra.

Po spotkaniu tych dwóch frakcji udało mi się na spotkanie z dowódcą Nieustraszonych Batalionów - Polkovnykiem INFecteD'em. Odbyło się to w zrujnowanej pizzeri, przez polkovnyka nazwanej "bezpieczną".
PB: Jaka sytuacja zaistniała przed chwilą pomiędzy ICG a OBD?
P. INF: Jak by to ująć. Niby przyjaciel lecz każdy wie że to najemnicy. Co jak co bardzo nam pomagają. Lecz to nas kosztuje.
PB: Czy zapłatą za usługi ICG było oddanie włości Blueberry?
P. INF: Zgadza się. Chcieli namiastkę naszych ziem w ramie zapłaty.
PB: Rozumiem... czyli że stosunki pomiędzy OBA a ICG są poprawne?
P. INF: Zgadza się. Obecnie są poprawne oraz bez komplikacji.
PB: A czy można wiedzieć po co Ochotniczemu Batalionowi Azów usługi ICG?
P. INF: Jak by to powiedzieć - to tajemnica. Mogę ją panu w sumie wyjawić. Mógłbym ją panu wyjawić ale musiałbym wtedy pana zabić.
Pb: Rozumiem.

Polkovnyk INF, dowódca Ochotniczym Batalionów Azów.
Ostatnio edytowany przez Bravekek (2017-07-02 14:16:20)

Ja wiem czm wykupił ICG kriseł mi powiedział :V
Jeśli nie dasz rady się obronić..... Zgłoś się do nas

Wszystko fajnie, tylko ten, to jest batalion Azow, nie Azów xD

Strony: 1